RESTAURANT AKROPOLIS

Recentebeoordeling


5 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Akropolis. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2022 om 8:12 Heerlijk gegeten! Goede portie en hebben er frietjes bij gekregen
21 jan 2022 om 21:20 Eten was erg lekker. Was wel jammer dat we ipv de bestelde rijst de aardappeltjes kregen. Maar toch heerlijk gegeten
29 mei 2021 om 19:20 Heerlijk gegeten, we zijn helemaal tevreden.
8 mei 2021 om 11:52 Teleurgesteld bij de kwantiteit en de prijs bij Grieks proeverij die is bedoeld voor twee person, maar als je een gerecht voor een persoon bestel dan heb je dezelfde kwantiteit vlees als bij die.
5 mei 2021 om 21:43 Weer super lekker gegeten. Eten was nog net niet klaar, dus een ouzo kregen en 2 min gewacht.
2 mei 2021 om 0:43 Fijn om ook in deze tijd toch van het lekkere eten van Akropolus in Oosterhout te kunnen genieten.
27 apr 2021 om 18:18 Heel erg lekker eten en je krijgt veel
25 apr 2021 om 18:09 Personeel fantastisch
20 apr 2021 om 20:14 Heerlijk gegeten
15 mrt 2021 om 12:03 Goed eten iederen keer
14 feb 2021 om 19:25 Heerlijk gegeten
16 jan 2021 om 19:47 Altijd overheerlijk!!! En fijn dat ze friet met frikandelletjes hadden voor de kids, want onze jongens houden niet zo van Grieks, maar papa en mama wel ;-)